Foredrag & Workshop

Ta kontakt for priser og booking

Foredrag : Hvordan lage engasjerende film til sosiale medier

Hvordan skaper du film til din bedrift som engasjerer ditt publikum? I dette inspirasjonsforedraget tar Batfish dere med bak fasaden, og viser hvordan små og store organisasjoner skaper filminnhold som virkelig treffer. Ingen forkunnskap eller «fancy» programvare for filmproduksjon er nødvendig, dette er praktiske eksempler som alle kan sette i gang med i dag.
 
Lengde: 90, 60 eller 30 min
Målgruppe: Små og store organisasjoner i privat eller offentlig sektor. 

Foredrag : Seriøs kreativitet

I dette inspirasjonsforedraget tar Batfish dere med på sin reise fra ungdomsbedrift på Sam Eyde VGS, til å bli et etablert filmproduksjonsselskap på Sørlandet. Hvordan er det egentlig å starte for seg selv som 18-åring i tredje klasse på videregående? Få et innblikk i de mange oppturene og nedturene som har formet det Batfish er i dag.
 
Lengde: 30-45 min
Målgruppe: Studenter og personer som ønsker å starte for seg selv.

Kurs : Hvordan lage film med mobilen?

I dette kurset lærer du hvordan du kan lage filmer kun ved hjelp av mobilen og en enkel app. I slutten av kurset vil du ha kunnskap om filming, redigering og publisering av filmene på sosiale medier. (Deltaker må ha med egen smartelefon)
 
Lengde: 3 timer
Målgruppe: Små og store organisasjoner i privat eller offentlig sektor. 

Kurs: Ta bedre mobilbilder

I dette praktiske kurset viser Batfish deg hvordan du enkelt kan ta bedre bilder med mobilkamera. Det du lærer på dette kurset kan fint brukes i både jobb og privat sammenheng! (Deltakere må ha med egen telefon med kamera)
 
Lengde: 2 timer
Målgruppe: Små og store organisasjoner, lag og foreninger